Project Rene Vraag en Antwoord

Plaats hier vragen en opmerkingen over Project Rene.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Simmie
Beheerder
Beheerder
Berichten: 6225
Lid geworden op: 15 jul 2016, 19:11

Project Rene Vraag en Antwoord

Bericht door Simmie »

Vraag en Antwoord Project Rene 18.10.2022

Aan welke nieuwe game werkt het team momenteel?

Het team is begonnen aan de volgende generatie van De Sims, die momenteel bekendstaat als Project Rene. Fans kunnen uitkijken naar enorme vernieuwingen in hoe ze hun werelden kunnen aanpassen en creëren, hoe Sims zich zullen gedragen en denken, en hoe spelers hun favoriete manieren van spelen met vrienden kunnen delen op hun favoriete apparaten.

Waarom heet het Project Rene?

We hebben voor Project Rene gekozen omdat het doet denken aan woorden als renaissance en wedergeboorte, en het staat voor onze vernieuwde toewijding aan De Sims. Dat is waar we mee bezig zijn, om een nieuwe toekomst voor De Sims in te luiden met een nieuwe spelervaring en meer.

Wat zal Project Rene bij de lancering bevatten om aan de verwachtingen van spelers te voldoen?

We kunnen nog niet te veel verklappen over wat je tijdens de release kunt verwachten, maar we houden de feedback van spelers tijdens de eerste fases van de ontwikkeling van Project Rene in gedachten. We streven naar meer en meer op het gebied van transparantie en kansen voor spelers om hun mening te delen over wat we de aankomende jaren creëren.

Wordt Project Rene een singleplayer-ervaring, of is er een multiplayer-optie?

Spelers hebben de keuze in hun eentje te spelen of samen te werken met anderen via online multiplayer op ondersteunde apparaten.

Wanneer wordt Project Rene uitgebracht?

De game bevindt zich momenteel in een zeer vroege ontwikkelingsfase, en we zullen de komende jaren meer met jullie delen.

Hoe vaak horen we meer over Project Rene?

De beste manier om op de hoogte te blijven van al het nieuws over Project Rene en het laatste nieuws over De Sims 4 en onze mobiele games, is door je aan te melden via TheSims.com en onze sociale kanalen te volgen voor updates van het De Sims-team .

Betekent dit dat er geen materiaal meer is voor De Sims 4?

De Sims 4 blijft nog wel eventjes. Het team heeft de afgelopen 8 jaar de game behoorlijk uitgebreid en is nog net zo toegewijd aan het ontwikkelen van nieuwe en betekenisvolle ervaringen voor spelers. Daarnaast zal het team de packs/pakketten, kits en Sims Bezorgexpres-pakketten voor De Sims 4 in de nabije toekomst blijven ontwikkelen en uitbrengen.
Plaats reactie