December 2023 Bouwuitdaging! Inlevertopic

Hier kun je informatie vinden over forum wedstrijden en uitdagingen die het team organiseert.
Gesloten
Gebruikersavatar
Simmie
Beheerder
Beheerder
Berichten: 6197
Lid geworden op: 15 jul 2016, 19:11

December 2023 Bouwuitdaging! Inlevertopic

Bericht door Simmie »

Plaats in dit topic je screens van de December 2023 Bouwuitdaging! [eusa_dance.gif]
Ik kijk uit naar jullie inzendingen! [icon_thumright.gif]

Veel succes! [5grouphug.gif]
Gebruikersavatar
tipigirl
Topingenieur
Topingenieur
Berichten: 2773
Lid geworden op: 20 aug 2016, 14:45

Re: December 2023 Bouwuitdaging! Inlevertopic

Bericht door tipigirl »

Ik vond het zeker een uitdaging, maar ik heb er enorm van genoten! Bedankt Simmie voor dit leuke idee en de mooie shell! [5grouphug.gif]
Hierbij mijn inzending:

For Friends ;)

Afbeelding

Vier meiden, jonge vrouwen ondertussen, die elkaar al kennen sinds de middelbare school zijn elkaar vier jaar geleden weer tegengekomen nadat ze tijdens en na hun studie allemaal een andere kant op zijn gegaan. Jessica, Georgia, Breanna en Amalie woonden vroeger alle vier in Oasis Springs en waren onafscheidelijk. De studententijd heeft de vier echter toch uit elkaar gedreven.

Maar vier jaar geleden, toen ze allemaal terug naar Oasis Springs waren gekeerd voor een kerst met familie, kwamen ze elkaar op kerstavond tegen in de plaatselijke bar. Ze stonden alle vier op een moeilijk punt in hun leven. Ze dreigden alles te verliezen.

Op de weg naar huis liep Amalie langs dit gebouw. Het stond te koop. Een projectontwikkelaar was ermee begonnen, maar het geld was op voor het project afgemaakt was. Na de feestdagen zat het gebouw nog steeds in haar hoofd. Het had zoveel potentie. Misschien kon dit al hun problemen oplossen?

Ze legden haar voorstel aan haar vriendinnen voor en lang hoefden ze er niet over na te denken. Dit was misschien wel hun enige uitweg. Ze kochten het en besloten al hun geld bij elkaar te leggen om vier splinternieuwe appartementen in het gebouw te laten bouwen.

Afbeelding

Nu vier jaar later is het eindelijk zo ver. Het is af.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Dit is de entreehal. Hier worden pakketjes verzameld die de dames hebben besteld en hier bevindt zich de trap naar boven naar de andere appartementen. En we zien hier meteen Jessica staan, de ijdele van de vier. Zij zat vier jaar geleden in een vervelende scheiding en moest daardoor noodgedwongen dat huis uit met haar jonge tweeling. Nu wonen zij met z'n drieën in het appartement op de begane grond.

Afbeelding

Maar voordat we daar gaan kijken, eerst nog even de rest van de hal. Quinny, de dochter van Amalie, staat nog even de post te checken. Zij zal ons zo meteen het bovenste appartement laten zien. Daar woont zij samen met haar vader.

Afbeelding

Jessica is ondertussen naar huis gegaan om ons welkom te heten in haar appartement. Samen met de tweeling zitten ze in de woonkamer.

Afbeelding

Als we ons omdraaien, zien we de eethoek en alvast wat van de keuken.

Afbeelding

Afbeelding

En dit is de keuken.

Afbeelding

De deur links leidt ons naar Jessica haar slaapkamer. Met twee kinderen is het hele huis vaak een chaos, maar haar kamer is rustig en 'clean'. Dit is haar domein, hier komt zij tot rust.

Afbeelding

Afbeelding

Achter de keuken bevindt zich de familie badkamer. Een praktische ruime badkamer voor hun chaotische ochtenden.

Afbeelding

Afbeelding

En natuurlijk nog de kinderkamer.

Afbeelding

Elk appartement heeft ook een eigen buitenruimte. Dit is het balkon van Jessica. Hier kunnen ze in mooie ochtenden lekker ontbijten, de zon komt namelijk op aan hun kant. En de perfecte plek voor Jessica om verder te ontspannen en tot rust te komen door middel van yoga en meditatie.

Afbeelding

Als we één verdieping omhoog gaan, komen we allereerst in de hal.

Afbeelding

Maar we kloppen snel aan bij Georgia. Zij zit al in haar leeshoek op ons te wachten. Georgia was een 'langstudeerder'. Ze heeft brede interesses en dan ook meerdere opleidingen gedaan. Dat heeft geleid tot een enorme studieschuld, waardoor ze geen woning kon kopen daarna. Nu ze echt klaar was met studeren, moest ze haar studentenwoning verlaten. Deze kans kwam als geroepen.

Afbeelding

De woonkamer van Georgia.

Afbeelding

Afbeelding

Haar keuken waar ze naar hartenlief kan koken.

Afbeelding

En haar balkon waar ze vanaf de middag tot zonsondergang heerlijk in het zonnetje kan lezen.

Afbeelding

Afbeelding

Natuurlijk moeten we ook een bezoekje brengen aan haar slaapkamer.

Afbeelding

En tot slot haar badkamer.

Afbeelding

Weer een verdieping omhoog. We zitten ondertussen op de tweede verdieping.

Afbeelding

Afbeelding

We komen binnen in de woonkamer van Breanna. En daar zit onze musicus van het stel. Ook meteen de reden van haar problemen: de harde wereld van de muziek. Maar ze heeft het nooit op willen geven en dat zal ze waarschijnlijk ook nooit doen. Dat betekent wel dat ze zonder stabiel inkomen, niet in aanmerking komt voor een woning. Dit was misschien wel haar enige kans.

Afbeelding

Afbeelding

Haar keuken met een ontbijthoek en een formele dinertafel.

Afbeelding

Afbeelding

Haar slaapkamer.

Afbeelding

Afbeelding

En haar badkamer, met bad, waar ze onwijs blij mee is.

Afbeelding

Ze is ook graag bezig met tuinieren en de sterren en voor die hobby's is haar balkon de perfecte plek!

Afbeelding

Het laatste balkon is van Quinny en haar vader. Zij kunnen hier uren samen koffie zitten drinken en dat het donker wordt, jaagt hun niet naar binnen. Zij zitten er altijd warmpjes bij.

Afbeelding

Afbeelding

We treffen Quinny in haar slaapkamer. Haar moeder heeft haar opleiding stopgezet toen ze in verwachting was van haar. Uiteindelijk heeft ze hem in haar avonduren weer opgepakt. Lang heeft ze echter niet kunnen genieten van haar diploma. Vier jaar geleden werd haar moeder ernstig ziek en haar vader dreigde zijn baan te verliezen, omdat hij voor zijn vrouw moest zorgen. Zonder zijn baan, kwamen ze op straat te staan. Dat gingen ze niet laten gebeuren. Amalie wilde haar familie goed achterlaten. Ze heeft het helaas nooit af kunnen zien, maar haar wens is uitgekomen. Het komt goed met Jeff en Quinny.

Afbeelding

Afbeelding

Dit is de slaapkamer van Jeff. Hier hangt een prachtig portret van Amalie. Die is gemaakt na hun bruiloft. Ze zijn nooit uitgebreid getrouwd, maar hebben er wel mooie foto's van laten maken en dus een portret.

Afbeelding

Afbeelding

En de badkamer.

Afbeelding

Vanuit de badkamer kom je in de eethoek terecht.

Afbeelding

En de keuken, waar Jeff al een lekkere bak koffie aan het zetten is voor op het balkon.

Afbeelding

En de woonkamer.

Afbeelding

Tot slot krijgen we nog een rondleiding door de tuin. In het voortuintje is een berging gemaakt voor alle fietsen. Die van Quinny springt er wel echt uit ;)

Afbeelding

Als je de andere ingang neemt, kom je als eerst langs de moestuin en een overdekt picknickplekje.

Afbeelding

En aan de andere kant de kippen en de wasvoorzieningen.

Afbeelding

Daarna volgt de kinderhoek. Hier kunnen ze al hun energie kwijt.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Terwijl de volwassenen heerlijk kunnen bijkomen bij het zwembad.

Afbeelding

En wat is een tuin zonder barbecue zou Jeff zeggen. Dus daar is ook een mooie plek voor bedacht.

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Ze zijn dolblij met hoe het geworden is en hoe ze allemaal hun eigen plekje hebben, wat al meteen echt als thuis voelt, en daarnaast elkaar kunnen opzoeken om leuke dingen te doen of even bij te kletsen. Dit is hun hun plek, hun thuis.
Afbeelding
Josefien
Podiumpoetser
Podiumpoetser
Berichten: 7
Lid geworden op: 22 jul 2022, 17:03

Re: December 2023 Bouwuitdaging! Inlevertopic

Bericht door Josefien »

Hey allemaal!
Ik heb ook weer meegedaan aan deze wedstrijd, zelf ben ik niet zo'n goede bouwer maar heb mijn best gedaan. Hopelijk valt het in de smaak!
Appartement 1 (begane grond); Familie De Vries

In Newcrest woont het gezin De Vries, bestaande uit moeder Sophie, vader Thomas en hun dochter Emma. Sophie is een ambitieuze vrouw die altijd bezig is met haar imago en status. Ze waardeert alleen vriendschappen met mensen die ze als 'hoger' beschouwt en doet er alles aan om de schijn op te houden dat ze rijk en succesvol is.

Maar achter de façade van welvaart en geluk schuilt een geheim. Sophie's financiële situatie is niet zo rooskleurig als ze wil doen geloven. Het gezin leeft eigenlijk op de rand van financiële problemen, wat de spanningen in huis alleen maar verergert.

Thomas, de zachtaardige vader, is ongelukkig in deze situatie. Hij wil scheiden van Sophie en een nieuw leven beginnen, maar Sophie weigert omdat ze bang is voor wat haar vriendinnen en de rest van de gemeenschap zullen zeggen. Thomas voelt zich steeds meer gevangen in deze verstikkende relatie.

Gelukkig vindt Thomas steun en troost bij hun dochter Emma. Emma is een jonge vrouw met een vrije geest. Ze is betrokken bij verschillende vrijwilligersprojecten en is openlijk lid van de LGBTQ+ gemeenschap. Dit is iets wat Sophie absoluut niet zou accepteren, aangezien ze erg bezig is met wat anderen van haar denken.

Samen met Emma ontdekt Thomas een geheel nieuwe wereld vol acceptatie, liefde en vrijheid. Ze doen stiekem vrijwilligerswerk bij een lokaal daklozenproject en leren zo de waarde van menselijkheid en medeleven. Emma's vriendschap met mensen uit verschillende achtergronden opent Thomas' ogen voor de diversiteit en schoonheid van de wereld.

Als je goed kijkt in de dochters slaapkamer dan kan je der zien op de schilderij! Voordat je denkt dat het blijkbaar niet z'n geheim was van haar ware aard, ze heeft haar moeder iets wijsgemaakt! :o

Inkom/keuken
Afbeelding

Afbeelding

Eetkamer

Afbeelding

Living
Afbeelding

Afbeelding

Slaapkamer 1
Afbeelding

Afbeelding

slaapkamer 2

Afbeelding

badkamer

Afbeelding

volledige plattegrond van appartement 1

Afbeelding
(Er is ook nog een aparte patio met BBQ en zitplaats, Sophie is niet zo verzot op haar medebewoners).

Appartement 2 (1ste verdieping): Familie Van Damme
Er was eens een liefdevolle kleinzoon genaamd Joris. Op jonge leeftijd verloor hij zijn ouders in een tragische brand bij hen thuis. Gelukkig had hij zijn oma, Marie, die hem met open armen verwelkomde in haar huis in Henford on Bagley. Samen vormden ze een hechte band, en Marie was altijd daar om Joris te steunen en van hem te houden.

Na vele jaren van gelukkige herinneringen met zijn oma, voelde Joris dat het tijd was om op eigen benen te staan. Hij ontmoette zijn eerste vriendin, Lisa, en ze besloten samen een nieuw leven te beginnen. Hoewel Joris naar de stad verhuisde voor meer kansen, vergat hij nooit zijn wortels als boerenzoon.

Oma Marie was een grote steun tijdens de verhuizing. Ze gaf Joris waardevolle tips over het inrichten van hun nieuwe huis en gaf hem speciale beeldjes als symbolen van liefde en geluk. Oma Marie wist dat Joris dankzij zijn ouders altijd een sterke band met het boerenleven zou hebben, en ze moedigde hem aan om die connectie te behouden, zelfs in de stad.

Terwijl Joris en Lisa zich settelden in hun nieuwe leven, voelde Joris de aanwezigheid van zijn ouders altijd bij hem. Hun liefde en steun waren nooit ver weg, zelfs al waren ze er fysiek niet meer. Ondanks het gemis waren Joris en Lisa gelukkig, omdat ze elkaar hadden en omdat ze de onvoorwaardelijke liefde van oma Marie voelden.

En zo gaat het verhaal verder, met Joris en Lisa die hun eigen weg vinden in de stad, maar nooit vergeten waar ze vandaan komen. Ze dragen de herinneringen aan hun ouders en de liefdevolle steun van oma Marie altijd met zich mee.

Inkom

Afbeelding

Eetkamer

Afbeelding

Living

Afbeelding

Gang
Afbeelding

Keuken

Afbeelding

Afbeelding

Badkamer


Afbeelding

Afbeelding

Slaapkamer

Afbeelding

Afbeelding

Terrasje/Balkon

Afbeelding

Afbeelding

Volledige plattegrond van appartement 2
Afbeelding

Appartement 3 (2de verdieping): Familie Landgraaf
Er was eens een tiener genaamd Sarah Landgraaf, afkomstig uit het welvarende Willow Creek en geboren in de invloedrijke familie Landgraaf. Ondanks haar bevoorrechte achtergrond voelde Sarah zich gevangen in een wereld die niet overeenkwam met haar ware passies en dromen.

Sarah was slordig, maar zeer liefdevol van aard. Ze had een onstuitbare passie voor mode en droomde ervan om een succesvolle modeontwerpster te worden. Helaas begrepen haar ouders haar dromen niet en wilden ze dat ze een ander pad zou volgen.

Op een dag besloot Sarah dat ze genoeg had van het verstikken van de verwachtingen van haar familie. Ze pakte haar koffer, stak de grens over en belandde in de bruisende stad. Hier vond ze de vrijheid om haar eigen weg te bewandelen en haar creatieve talenten te verkennen.

In de stad ontdekte Sarah een hele nieuwe wereld. Ze werd verliefd op de kleur roze, die haar vrolijke en levendige persoonlijkheid perfect weerspiegelde. Ze dompelde zich onder in de kunstscene en schilderde haar eigen unieke stijl op doeken die de harten van mensen raakten.

Naast haar liefde voor kunst en mode, ontwikkelde Sarah ook een passie voor muziek. Ze speelde gitaar en schreef haar eigen liedjes, die ze op straat speelde om haar verhaal te delen met voorbijgangers.

Omdat Sarah ook van koken en lezen hield, vond ze haar plek in de stad tussen de boekenwinkels en hippe cafés. Ze stond erom bekend de meest verrukkelijke roze lekkernijen te bakken en de boeken te verslinden die haar inspireerden om door te blijven zetten.

Terwijl Sarah haar eigen pad volgde, begonnen haar ouders langzaam haar vastberadenheid en talent te erkennen. Ze realiseerden zich dat ze haar eigen weg moest volgen om gelukkig te zijn.

Inkom

Afbeelding

Afbeelding

Living

Afbeelding

Badkamer
Afbeelding

Afbeelding

Slaapkamer

Afbeelding

Afbeelding

Bureau/Leesplekje

Afbeelding

Afbeelding

Keuken

Afbeelding

Terras
Afbeelding

Volledige plattegrond van appartement 3

Afbeelding

Appartement 4 (2de verdieping):Familie Thompson
De familie Thompson leeft een ogenschijnlijk normaal leven in een rustige buitenwijk. Ze houden van aardse kleuren en hebben hun huis prachtig ingericht met warme tinten zoals bruin, beige en groen. Maar wat niemand weet, is dat de ouders, James en Emily, stiekeme spionnen zijn!

James en Emily zijn al jarenlang getraind in geheime operaties en werken voor een geheime overheidsorganisatie. Ze vervullen gevaarlijke missies over de hele wereld om de vrede te bewaren. Maar ze houden dit geheim verborgen voor hun zoon Lucas, omdat ze hem willen beschermen en een normale jeugd willen geven.

Lucas, daarentegen, is een energieke en nieuwsgierige jongen, die dol is op felle kleuren, vooral blauw. Zijn kamer is versierd met levendige tinten blauw en hij draagt altijd kleurrijke kleding. Hij heeft geen idee wat zijn ouders werkelijk doen en denkt dat ze gewoon normale banen hebben.

Eetkamer/zitkamer/inkom

Afbeelding

Eethoek

Afbeelding

Keuken
Afbeelding

Badkamer
Afbeelding

Afbeelding

Slaapkamer 1

Afbeelding

Afbeelding

Slaapkamer 2
Afbeelding

Afbeelding

Terras
Afbeelding

Volledige plattegrond van appartement 4

Afbeelding

Buitenkant en gangen van het gebouw:

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding

Afbeelding
Afbeelding

Afbeelding

En wat kun je vinden in de tuin? Als je dat wilt zien mag je altijd even een kijkje nemen op mijn galerij --> josefien1234
Even een opsomming: een zwembad (mega groot), gezamenlijke tafel met picknick mand, vis plekken, BBQ plaats, afdakje met stoel en naaiwerk,...

Hopelijk vonden jullie het wat mijn build! ik zelf ben niet zo goed met de landscaping en de buitenkant zoals je ziet, maar de binnenkant vind ik wel geslaagd! Als jullie hem downloaden, veel plezier! Want alles is getest en het zou moeten werken. [eusa_dance.gif]
Gebruikersavatar
Cloedien
Driedubbelspion
Driedubbelspion
Berichten: 3750
Lid geworden op: 03 sep 2020, 19:09

Re: December 2023 Bouwuitdaging! Inlevertopic

Bericht door Cloedien »

Hoi, hier is mijn inzending voor de bouwuitdaging december 2023. [eusa_dance.gif]
Ik begon met het creëren van de Sims waarmee ik de kavel wilde gaan vullen. Dit deed ik door heel vaak op de willekeurig knop te drukken totdat ik met de sim die voor mij stond een verhaal kon verzinnen. :mrgreen: Daarna richtte ik de ruimtes in.
Bedankt voor de leuke uitdaging Simmie! [new_smile-l.gif]

Appartementen bij Optimistisch Uitzicht in Newcrest
Afbeelding
Het huis wordt bewoond door vier verschillende huishoudens. Als eerste hebben we de huiseigenaar die woont op de begane grond. Op de eerste verdieping woont een meneer met een kat. Op de tweede verdieping woont een stelletje en de derde verdieping een gezin.

De eigenaar is druk bezig met het opknappen van het pand. Hij kreeg langzamerhand klachten over de staat van de appartementen. Met name over de badkamers, die waren te oubollig. Dus hij is van boven naar beneden begonnen met het laten opknappen van een aantal ruimten. Ook wilde de bewoners ineens op een inductieplaat koken omdat dat energievriendelijker zou zijn dan gas. Dus het heeft hem een fortuin gekost. (De kavel is nu namelijk $145.525 waard.) :mrgreen: Voor zichzelf heeft hij de boel maar zo gelaten. De eerstvolgende klus is de hal, die heeft slijtage door het gehele huis.

Begane grond
Afbeelding
Hier woont de eigenaar Ronald Hoekstra. Hij woont al jaren in deze kavel en heeft verschillende huurders gehad in de verschillende appartementen. Elke keer wilde ze weer wat anders. Ronald is nu al oud en zijn vrouw leeft inmiddels ook niet meer. Hij doet zijn best om voor zijn huurders bij te blijven met de laatste trends en wensen, maar soms is het hem een beetje te veel. Ronald ziet het nog niet zitten om zijn eigen appartement een opknapbeurt te geven, de huidige indeling heeft nog goede herinneringen aan zijn vrouw.

Afbeelding
Dit is de hal. Rechts is een gezamenlijke kapstok waar de mensen gebruik van kunnen maken. Elke hal heeft trouwens een afvalschacht in de muur zitten. Zoals je kan zien heeft het behang ook zijn beste tijd gehad en zal deze nog een keer vervangen moeten worden. Dat is het volgende puntje op de to do lijst.

Afbeelding
Vanuit de hal kom je eigenlijk direct uit op de keuken met eettafel erbij. Daarnaast is er ook uitzicht op de schaaktafel.

Afbeelding
In zijn vrije tijd was Ronald vaak met zijn vrouw aan het schaken. Hij is eigenlijk op zoek naar een nieuw schaakmaatje, maar in de tussentijd speelt hij dit spel alleen. Achter hem is de woonkamer met een bankstel en een televisie. Deze gebruikt hij eigenlijk niet zo vaak meer. Dat was meer iets dat zijn vrouw deed.

Afbeelding
Ronald is vaak te zien in zijn privé bibliotheek. Hij heeft hier veel verschillende soorten boeken staan. Al van kinds af aan was hij dol op lezen en dat is nu hij zijn eigen woning heeft een uitgeslagen hobby geworden. Nu hij al wat ouder is valt hij soms in slaap tijdens het lezen van een boek. [eusa_whistle.gif]

Afbeelding
Ook heeft hij in zijn slaapkamer een boekenkast staan, waarmee hij boeken leest voor en na het slapen. Vanuit zijn bed kan hij bij het omslaan van de bladzijdes genieten van het uitzicht buiten.

Afbeelding
Deze badkamer is eigenlijk nog precies hetzelfde als toen hij het pand had gekocht met zijn vrouw. Zolang het sanitair het nog doet ziet hij geen reden om de badkamer te vernieuwen.
Eerste verdieping
Afbeelding
Op de eerste verdieping woont Jordy Scholten samen met zijn kat Skip. Jordy is echt een katten fanaat en wil er eigenlijk veel meer hebben, maar omdat hij anders nog meer klachten krijgt van zijn buren houdt hij het bij maar één kat. Ook is hij zich bewust van zijn ecologische voetafdruk en probeert hij zo zuinig mogelijk te leven. Sommige items heeft hij ook bij een tweedehands winkel gekocht.

Afbeelding
Oh kijk, Jordy is thuis. Eens kijken wat hij gaat doen.

Afbeelding
Eigenlijk kom je gelijk de woonkamer binnen. Zo te zien heeft hij veel ruimte gereserveerd voor zijn kat met de krabpalen en speelgoed. De tv heeft hij van vrienden gekregen zodat hij toch nog het nieuws kan kijken, alleen gebruikt hij deze niet veel. Dit oude ding vreet namelijk veel stroom.

Afbeelding
Dit is de keuken waarbij Skip vaak over het aanrecht loopt.

Afbeelding
Naast de kat Skip heeft Jordy ook een egel en een ratje die de naam Prikkie en Snorrie hebben. Tussen de twee verblijven staat de eettafel.

Afbeelding
Dit is de slaapkamer van Jordy. Skip probeert altijd bij hem in bed te kruipen, maar hij heeft zijn eigen mand om op te liggen.

Afbeelding
Rechtsonder kan je de mand beter zien. Genoeg ruimte voor een kat als je het mij vraagt. ;)

Afbeelding
Dit is de badkamer van Jordy. Hij wilde de tegels zo neutraal mogelijk houden, waar Ronald ook erg tevreden mee is. Dat scheelt Ronald weer als Jordy besluit te vertrekken uit het appartement. Jordy heeft geen wasmachine maar doet de was met de hand.

Afbeelding
Na meerdere malen smeken bij Ronald heeft Jordy een tuin mogen aanleggen met gras. Hij heeft ook zijn eigen plantjes en geniet veel van deze groene ruimte.

Tweede verdieping
Afbeelding
Op deze verdieping wonen Saar Postma en Brenda van Bommel. Saar heeft een hekel aan kinderen en Brenda is allergisch voor huisdieren. Zij zijn van alle huurders de langst zittende en zijn totaal niet blij met hun onder- en bovenburen. Maar, omdat ze het goed met Ronald kunnen vinden blijven ze hier nog steeds wonen. Ronald heeft namelijk het meeste geld gestoken in de renovatie van hun appartement dan bij de rest. Ze wilde namelijk leven in luxe terwijl ze dat eigenlijk niet kunnen betalen. :mrgreen:

Afbeelding
In de hal hebben ze naast de deur twee stickers opgehangen van een vrouw. Deze stickers is Ronald nog steeds niet opgevallen omdat ze een beetje een schudkleur hebben. :mrgreen:

Afbeelding
Bij binnenkomst zie je direct de keuken en eethoek.

Afbeelding
Ook kan je zien dat tegenover de keuken een tafeltje is geplaatst. Dit was gekocht door Brenda omdat ze zo gezelliger kon koken en samen met Saar in de ochtend een kopje koffie de krant te lezen. Ook hebben ze bij de renovatie een tussenwand laten plaatsen.

Afbeelding
Bij deze tussenwand is een open haard geplaatst. Ronald wilde dit eigenlijk niet hebben in zijn woning, maar omdat Saar en Brenda bleven smeken heeft hij dit toch gedaan om er van af te zijn.

Afbeelding
Hier zie je Saar chillen op de loungebank terwijl Brenda een gesprek wil voeren. [tongue3.gif]

Afbeelding
Saar probeert beter te worden in charisma terwijl ze tegen haarzelf praat in de slaapkamerspiegel. [new_silly.gif]

Afbeelding
Bovenaanzicht slaapkamer op de tweede verdieping.

Afbeelding
Dit is de badkamer. De dames moesten perse een bad krijgen bij de renovatie. ;)

Afbeelding
In de avond stappen Saar en Brenda vaak in het bubbelbad om lekker te ontspannen. Deze paste echt net op het terras.

Derde verdieping
Afbeelding
Op de derde verdieping woont de familie Timmermans.

Afbeelding
Bij binnenkomst zie je eigenlijk direct de keuken, eethoek, de spelletjestafel en achter de scheidingswand de woonkamer met tv.
Naast de spelletjestafel staat een verrekijker, maar blijkbaar kan die in de Sims 4 niet binnen gebruikt worden, dus daar hebben ze niet veel aan. [eusa_whistle.gif]

Afbeelding
Aan de rechterkant van de gang is de slaapkamer van Marco. Hij kan hier huiswerk maken, knutselen en er ligt genoeg speelgoed. Ook heeft hij net voor zijn verjaardag een vissenkom gekregen.

Afbeelding
Dit is de slaapkamer van Luuk en Lana. Lana gebruikt vaak deze ruimte om haar schilderijen te maken.

Afbeelding
Dit is de kleurrijke badkamer op de derde verdieping. Linksachter is de douche, onderin is de wc en de wastafel en aan de muur rechts heeft Lana ruimte gemaakt voor de wasmachine en droger..
(Ik kon het niet laten om deze super schattige tegels niet te gebruiken, dus heb ik die hierin verwerkt. [eusa_angel.gif] )

Afbeelding
Op het terras staat een picknicktafel die met goed weer vaak wordt gebruikt om 's avonds te eten. Ook is er nog een normaal bankje naast de muur met wat kussentjes voor wat extra kleur in de ruimte. Verder heeft de familie het terras simpel gehouden.

De tuin
Afbeelding
Buiten is een vijver, een speeltoestel, een waslijn een kampvuur en een overdekte ruimte waarin gebarbecued kan worden. Luuk heeft (met toestemming van Ronald) in de enige boom op het terrein een boomhut gemaakt samen met zijn zoon Marco. Vader en zoon zijn in de weekenden druk bezig om deze boomhut te verbeteren.

Afbeelding
Met dit aanzicht kan je zien dat Ronald de barbecue aan doet en dat aan de andere kant van het garage/schuurtje een paar fietsen gestald zijn.

Bovenaanzicht
In de spoiler heb ik het bovenaanzicht van de kavel neergezet. Deze keer inclusief tuin. ;)
► Laat Spoiler zien


Afbeelding
Nogmaals bedankt voor de leuke uitdaging! [5grouphug.gif]
Gebruikersavatar
puckiezoet
Stemmenteller
Stemmenteller
Berichten: 178
Lid geworden op: 21 aug 2016, 13:39

Re: December 2023 Bouwuitdaging! Inlevertopic

Bericht door puckiezoet »

Mijn inzending:
Voorkant:
Afbeelding
Appartement 1:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Appartement 2:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Appartement 3:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Appartement 4:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Gezamelijke tuin:
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Het was weer een leuke uitdagende opdracht ! Vooral het bedenken hoe ik de inrichting van de kamers was lastig. Met wat puzzelen is het redelijk gelukt :mrgreen:
Afbeelding
Gesloten