CC bij opslaan, terwijl er GEEN CC in zit (opgelost)

Heb je een technisch probleem of last van een bug in je Sims 4 spel? Plaats dan hier je bericht.
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Froos
Wijkagent
Wijkagent
Berichten: 1634
Lid geworden op: 22 jul 2016, 20:10

CC bij opslaan, terwijl er GEEN CC in zit (opgelost)

Bericht door Froos »

Hey allemaal.

Ik heb een probleem met het opslaan van een gemaakte familie. Er wordt steeds aangegeven dat er CC in zit. Terwijl ik 100% zeker weet
dat dat er niet in zit. Zelfs met de modsmap op het bureaublad (dus uit het spel gehaald) zegt de galerie nog steeds dat er CC in zit.
Afbeelding

Zoals je ziet alle mods, CC en hacks uit het spel gehaald. Maar toch zou er bij het opslaan CC in zitten. Vreemd.
Afbeelding
Ik heb al geprobeerd een nieuw spel te openen en vanuit daar de familie op te slaan. Zelfde probleem.
Ook opslaan als...helpt niet.

Snap het niet :?
Is dit een bug? Iemand ook last van of last van gehad?
Laatst gewijzigd door Froos op 18 okt 2018, 14:31, 1 keer totaal gewijzigd.
Gebruikersavatar
Jaro
Moderator
Moderator
Berichten: 4054
Lid geworden op: 21 jul 2016, 19:40

Re: CC bij opslaan, terwijl er GEEN CC in zit

Bericht door Jaro »

Afbeelding
༼ つ ͡◕ Ѿ ͡◕ ༽つ Mijn websiteMijn dagboekMijn huizen ლ(́◕◞Ѿ◟◕‵ლ)
Gebruikersavatar
Froos
Wijkagent
Wijkagent
Berichten: 1634
Lid geworden op: 22 jul 2016, 20:10

Re: CC bij opslaan, terwijl er GEEN CC in zit (opgelost)

Bericht door Froos »

Dank voor je reactie Jaro.
Het is opgelost.

De familie heb ik gewoon naar de galerie geupload. Modsmap uit mijn spel gehaald. En toen de familie weer gedownload. En toen was dat vlaggetje weg, maar ze hadden wel een andere huidskleur. Wel vreemd want ze hadden een standaard EA skintone. Maar goed het is met een omweg gelukt [eusa_dance.gif]
Gebruikersavatar
fjordjes
Kassaspecialist
Kassaspecialist
Berichten: 358
Lid geworden op: 22 jul 2016, 20:45

Re: CC bij opslaan, terwijl er GEEN CC in zit (opgelost)

Bericht door fjordjes »

Dat komt door mods. Heel stom maar sinds ik mods heb en een huis upload naar de galerij staat er ook aangepast materiaal bij. Daarvoor had ik dat nooit
Afbeelding
Klik op de banner om mijn YouTube kanaal te bezoeken!
Gebruikersavatar
Froos
Wijkagent
Wijkagent
Berichten: 1634
Lid geworden op: 22 jul 2016, 20:10

Re: CC bij opslaan, terwijl er GEEN CC in zit (opgelost)

Bericht door Froos »

Klopt Marissa. Mods zijn hier de oorzaak van.

In mijn geval was het probleem dat ik de familie origineel met een skintone maakte. Voor de galerie verwisselde ik de skintone met een standaard EA skintone. Maar de galerie bleef het toch als CC herkennen. Wel vreemd [eusa_snooty.gif]

Voor een kavel heb ik gelezen dat het helpt om een nieuwe wereld te openen en daar je kavel in te plaatsen. Dan opslaan en uploaden. Dan zou het opgelost zijn met je zogenaamde mods op je kavel ;)
Plaats reactie